SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Dobrodošli!

Sundial Boutique Hotel savršena je polazna točka za sve koji traže odmor na praktičnoj i popularnoj lokaciji u Zagrebu. Ovaj novouređeni objekt izvrsno je prometno povezan sa centrom grada te sjecištima auto-cesta, što ga čini izvrsnim privremenim sjedištem svih putnika na poslovnom zadatku ili turističkom putovanju.Kako bi gostima u akciji osigurali bezbrižno i slobodno kretanje, na raspolaganju im je naš veliki privatni parking 24 sata dnevno.Predah potražite u našim komfornim i moderno opremljenim sobama s besplatnim WiFi-jem.

Ukoliko u Zagreb dolazite u potrazi za kulturnim i zabavnim sadržajima, Sundial Boutique Hotel izvrstan je odabir pošto se nalazi nadomak brojnim turističkim i kulturnim atrakcijama te trgovačkim centrima. Potrudili smo se Vaš boravak kod nas upotpuniti uživanjem u prirodi i zelenilu na vanjskoj terasi okruženoj cvijećem i borovima. Za intimniju atmosferu povucite se na unutarnju terasu,u mir uz toplinu kamina.

Naša lokacija

Sundial Boutique Hotel smješten je u južnom dijelu Zagreba, odakle je do centra grada potrebno samo 15 minuta vožnje. Do nas je lako i brzo doći pošto smo 10 minuta udaljeni od Autobusnog kolodvora, Glavnog kolodvora te izlaza na autocestu A1, dok do Zračne luke Zagreb ima 20 minuta vožnje. Hotel je i izvrsno povezan s gradskim prijevozom: nalazi se svega nekoliko koraka od autobusne i tramvajske stanice.

U našoj blizini

Arena Zagreb – najveća sportska arena u Hrvatskoj. Zbog svoje ljepote i funkcionalnosti postala je mjesto gdje se održavaju koncerti svjetskih glazbenika i velike sportske manifestacije.
Arena Centar – najmoderniji trgovačko-zabavni centar smjestio se uz Arenu Zagreb. Nudi mnoštvo modnih brandova, supermarketa, bogatu gastronomsku ponudu, barove te razne zabavne sadržaje.
Zagrebački Velesajam – tvrtka koja organizira gospodarske izložbe ili sajamske priredbe, ujedno i mjesto za održavanje međunarodnih izložbi.
Avenue Mall Zagreb – shopping centar smješten u blizini Zagrebačkog velesajma nudi pregršt trgovačko-zabavnih sadržaja.
Muzej suvremene umjetnosti (MSU) – muzej utemeljen s ciljem dokumentiranja i promoviranja suvremene umjetnosti kroz razne izložbe, događanja i kulturne programe.
Jezero Jarun – športsko-rekreacijski centar koji nudi brojne kafiće, restorane, noćne klubove, sportska društva, sportske terene. Mjesto za opuštanje, sport i zabavu.
Bundek – športsko-rekreacijski centar koji nudi boravak u prirodi te različite vrste rekreacije i odmora uz šetnju, roštiljanje, sunčanje i ribolov.

SUNDIAL BUTIQUE

Galerija fotografija

Sundial Boutique Hotel nudi oazu zelenila i za jutarnjim stolom! Za doručak možete očekivati svježe voće i povrće. Namirnice vrhunske kvalitete dolaze pred Vas ravno iz prirode. Hranu redovito dobavljamo sa seoskih domaćinstva, gdje su uzgajani i ubrani spolja i voćnjaka domaćih poljoprivrednika. Tako uspijevamo ponuditi najbolje našim gostima dok istodobno podržavamo mala gospodarstva i poslove, poput našeg. Rezultat takvog spajanja prirode s gradom jest zadovoljstvo svih uključenih, od radnih do gladnih.

U ponudi doručka imamo miješane plate mesnih narezaka, poput domaćeg pršuta, te raznih sireva. Možete odabrati i jedan od brojnih namaza, od pašteta do čokoladnih namaza, pekmeza, humusa, maslaca te maslaca od kikirikija. To nisu jedine vegetarijanske opcije na stolu! Uz svakodnevno svježe voće i povrće, pripremamo i sve vrste kajgana te omleta. Osim toga, za zdrav doručak pun energije tu je i više vrsta žitarica te jogurta. Zasladiti se pak možete desertima, poput palačinki i kolača.Uz sve to, osvježite se svježim sokovima od jabuke i naranče, okrijepite raznim čajevima ili probudite uz šalicu kave. Doručak prilagođavamo svim gostima s posebnim prehrambenim potrebama ili navikama. Dobar tek!

to-topto-top