SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Politika privatnosti

Zaštita osobnih podataka na web stranicama Sundial Butique Hotela.

Zahvaljujemo vam na posjetu našoj web stranici. U hotelu Sundial nastojimo pružiti najbolju uslugu i isto tako cijenimo vašu vjernost. Gostima i posjetiteljima našeg hotela pristupamo s posebnom pažnjom zbog stjecanja vašeg povjerenja i ispunjenja vaših očekivanja.
Znamo da je privatnost vrlo bitno pravo i zbog toga se tvrtka Quater d.o.o. obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka. Sastavili smo ovaj tekst kako bismo vam objasnili kako postupamo s osobnim podacima koje prikupljamo od vas ili o vama na ovoj web stranici, putem usmene ili pisane komunikacije te prilikom posjeta našem hotelu.
Molimo vas da povremeno provjerite Politiku privatnosti s obzirom na moguće promjene.

Zaštita osobnih podataka

Tvrtka Quater d.o.o. štiti vaše osobne podatke, a svi naši djelatnici obučeni su o načinu postupanja s takvim podacima u skladu sa zakonom. Svi naši djelatnici obvezni su držati povjerljivima i štititi sve podatke obrađene na računalu.
Prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke u skladu s ovom Politikom privatnosti i odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj koji uređuju zaštitu osobnih podataka.
Gostima i posjetiteljima našeg hotela jamčimo da će se sa svim osobnim podacima postupati kao s povjerljivim informacijama i poslovnom tajnom.
Tvrtka Quater d.o.o. poduzet će potrebne mjere u svrhu zaštite vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja, te će održavati osobne podatke točnima i ažurnima koliko je god to moguće.

Ovom Politikom privatnosti uređuje se način postupanja s osobnim podacima kojima tvrtka Quater d.o.o. pristupi putem rezervacijskog sustava ili drugog obrasca.

Osobne podatke prikupljamo u svrhu što učinkovitijeg odgovora na vaš upit, radi osiguranja pružanja i plaćanja usluge, radi promidžbe neke od naših usluga, radi statističke obrade podataka, radi mogućnosti slanja publikacija i drugih promidžbenih materijala i brošura.
Davanjem svojih osobnih podataka, poput adrese e-pošte, broja telefona i sl., ujedno dajete svoju izričitu suglasnost da vas tvrtka Quater d.o.o. može kontaktirati i obavještavati zbog ponude svojih usluga i time potvrđujete da ste upoznati s našom Politikom privatnosti. U slučaju da ne želite primati obavijesti o našim uslugama, dužni ste o tome izričito pisanim putem (e-poštom ili preporučenom poštom) obavijestiti tvrtku Quater d.o.o.

Ovaj se tekst o politici privatnosti ne odnosi na našu obradu osobnih podatka u ime i na temelju uputa treće strane, kao što su tvrtke koje organiziraju ili nude pakete putničkih aranžmana i drugih davatelja usluga koji zakonski imaju pravo s nama dijeliti vaše osobne podatke.

Osobni podaci koje obuhvaća naša Politika privatnosti:

• ime i prezime
• adresa
• adresa e-pošte
• broj telefona, mobitela ili faksa
• podaci o kreditnoj kartici koje ste dali prilikom internetske rezervacije ili trećoj strani
• postupak plaćanja ili osiguranja plaćanja
• vaše preferencije radi poboljšanja naše usluge
• bilo koji drugi podaci koje nam napomenete, a za koje želite da ostanu tajni
• životopis prilikom prijave za zaposlenje.

Sadržaj politike privatnosti

Vaše osobne podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti otkrivamo trećim stranama bez vaše izričite privole jer se to protivi Politici privatnosti i Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
Ako vas budemo htjeli kontaktirati bilo kojim putem vezano za promotivne ponude i usluge, od vas ćemo za to zatražiti privolu.
Tvrtka Quater d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile koja bi uzrokovala eventualno kršenje zaštite vaših osobnih podataka, ali vam jamčimo da ćemo takve pogreške sa sigurnošću otkloniti što je prije moguće ako to bude izvedivo.
Tvrtka Quater d.o.o. prikuplja samo osobne podatke koje ste nam dobrovoljno dali te ih upotrebljava za potrebe pružanja gore navedenih usluga.
Ne tražimo da nam otkrijete više podataka nego što je doista potrebno za upotrebu neke od naših usluga.
Podaci koje nam date o svojoj kreditnoj kartici upotrebljavaju se isključivo kao sredstvo osiguranja plaćanja rezerviranih usluga i pod jednakom su zaštitom kao i vaši preostali osobni podaci. Poslije uredno pružene i plaćene usluge ti se podaci više ne upotrebljavaju bez vaše izričite suglasnosti.
Ispunjavanjem obrasca na mrežnom mjestu jamčite da su informacije koje ste naveli točne te da ste suglasni s odredbama naše Politike privatnosti.

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku kada nam dostavite svoje podatke, pristajete da vas kontaktiramo i time vas dodajemo na popis primatelja obavijesti. Samo dodavanje predstavlja vaš izričit pristanak na kontaktiranje. Vaše osobne podatke trajno štitimo, a u svakom trenutku možete zatražiti isključenje s našeg popisa primatelja obavijesti. Nakon toga tvrtka Quater d.o.o. više neće upotrebljavati vaše podatke, osim u svrhu informatičke ili statističke obrade podataka.

Tajnost podataka

Vaši osobni podaci ostaju tajni prilikom posjeta stranici hotela i samom posjetu hotelu, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da trećim stranama nećemo otkrivati vaše osobne podatke, osim u slučajevima propisanima važećim zakonom.

Upotreba kolačića

Da bismo olakšali pregledavanje naše web stranice, koristimo se „kolačićima”. „Kolačići“ su male tekstualne datoteke koje poslužitelj stavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira jezične varijante naše stranice.
Kolačići su smješteni na vašem računalu i ne sadrže vaše ime, nego IP adresu. Nakon što prekinete rad na poslužitelju, informacije više nisu dostupne tvrtki Quater d.o.o.
Ako u bilo kojem trenutku želite ukloniti kolačiće na svojem uređaju, ažurirajte postavke preglednika.

Neželjene poruke (spam)

Spam je naziv za neželjene poruke e-pošte koje sadrže marketinške materijale poslane bez vašeg pristanka.
Tvrtka Quater d.o.o. ne šalje neželjene poruke. Koristimo se alatom protiv neželjenih poruka da bismo djelatnike zaštitili od primanja takvih poruka.
Ako zbog određenih razloga smatrate da ste primili neželjenu poruku e-pošte od tvrtke Quater d.o.o., molimo vas da nas obavijestite na sljedeću elektroničku adresu: info@zagrebaccommodation.com.

Zaštita osobnih podataka djece

Tvrtka Quater d.o.o. NE prikuplja, NE upotrebljava i NE otkriva osobne podatke o osobama mlađima od 14 godina pomoću kojih je iste osobe moguće kontaktirati putem interneta bez dopuštenja roditelja ili zakonskog zastupnika.
Tvrtka Quater d.o.o. jamči zaštitu osobnih podataka djece predviđenu posebnim zakonima koji uređuju to pitanje.

Osjetljivi podaci

Pojam „osjetljivi podaci” odnosi se na podatke u svezi s vašim rasnim ili etničkim podrijetlom, političkim stavovima, religijskim ili filozofskim uvjerenjima, članstvom u sindikatu, zdravljem, seksualnim životom ili seksualnom orijentacijom, genetskim podacima, kaznenom evidencijom i svim drugim biometrijskim podacima koji se upotrebljavaju u svrhu jedinstvene identifikacije. Ne prikupljamo takve podatke, osim ako ih vi ne dobrovoljno ne podjelite s nama.

Provjera, izmjena ili brisanje osobnih podataka

U svakom trenutku možete provjeriti, izmijeniti ili obrisati osobne podatke koje ste nam dostavili prilikom posjete našoj web stranici (ako se ti podaci i dalje nalaze u našoj bazi podataka). Ako želite ostvariti to pravo, slobodno nam se obratite na adresu info@zagrebaccommodation.com.

Poveznice

Preusmjeravanja s naših stranica upućuju vas i/ili vaše dijete na mrežne stranice čiji je sadržaj kvalitetan, odnosno ne potiče negativnost.

Promjena i prestanak uvjeta korištenja
Tvrtka Quater d.o.o. ima sva pridržana prava u bilo kojem trenutku na promjenu ili ukidanje cijele ili bilo kojeg dijela ove web stranice isto kao i politiku privatnosti u Hotelu Sundial.

Ukoliko primjetite bilo kakve nepravilnosti ili imate bilo kakvo pitanje vezano za našu politiku privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na mail info@zagrebaccommodation.com

to-topto-top