SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Restoran Botanist

Dobrodošli u restoran Botanist, opuštajuću gastro oazu za svaku priliku.

Kuhinja restorana je tradicionalna, kontinentalno-mediteranska s naglaskom na moderan način prezentacije, a sve u svrhu zadržavanja okusa i tekstura kakve pamtimo iz djetinjstva.

Sve namirnice koje ćete pronaći u Botanistu s pažnjom su odabrane od tradicionalnih hrvatskih proizvođača.

Naš restoran Botanist, opuštajuća je gastro oaza za svaku priliku, bilo da se radi o obiteljskom druženju, poslovnom ručku, romantičnoj večeri…

Organiziramo personalizirane proslave te poslovne evente i domjenke.

Meni možete pogledati ovdje

Pablo's Bar

Glavni element interijera je replika nekog „havanskog“ zida na kojemu je mural, kubanske zastave i lik Ferera, legende kubanske glazbe. Drugi dominantan detalj je zeleni zid s krilom aviona, koji bi trebao predstavljati neku romantičnu viziju podneblja u kojem žive papagaji jer je sukus cijele priče upravo Pablo.

Materijali su prirodni uglavnom drvo s toplim sepijastim tonovima. U zimskim mjesecima tu je kamin koji daje poseban doživljaj prostoru. U dvorišnoj strani bara se nalazi prelijepa terasa s fontanom, puno cvijeća i zelenila, a koja podsjeća na Kubanske terase 60’ih godina.

Ovaj lokal koji je pravo jesensko osvježenje u zagrebačkoj ponudi i izborom koktela vodi nas južnom Amerikom. Ljubitelji latinske glazbe i plesa ovdje će pronaći svoj dom.

to-topto-top