SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA ZA QUATER D.O.O. ( SUNDIAL BOUTIQUE HOTEL )

Svi sadržaji objavljeni na ovom web mjestu podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlaštena upotreba bilo kojeg dijela web mjesta i njegova sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podliježe sudskoj tužbi. Pristup ovom web mjestu i podacima sadržanima na njemu podliježu navedenim uvjetima i pravilima. Nakon učitavanja početne stranice svaka daljnja upotreba smatra se pristankom na sljedeće pravne uvjete:

Tumačenje, primjena i pravni učinci upotrebe ovog web mjesta podliježu zakonima Republike Hrvatske. Quater d.o.o. ne odgovara za pravne učinke koje web mjesto može prouzročiti u drugim državama iz kojih je korisnik pristupio sadržajima te smatra da je pristup poduzet samovoljno i uz odgovornost korisnika.

Nije dopuštena neovlaštena upotreba informacija u komercijalne svrhe, kao ni njihova distribucija trećim osobama. Informacije o proizvodima i uslugama s ovog web mjesta smatraju se točnima u trenutku njihova unosa, uz mogućnost odstupanja od istinitosti u trenutku pristupa korisnika. Quater d.o.o. neće se smatrati odgovornim za poslovne ili privatne odluke, štetu, gubitak ili troškove bilo koje vrste koji su nastali na temelju informacija s ovog web mjesta. Zadržava se pravo izmjene podataka web mjesta u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Strogo je zabranjena reprodukcija, umnožavanje ili raspačavanje fotografija, dizajna, sadržaja, ponuda i logotipa bez izričitog pisanog odobrenja tvrtke Quater d.o.o., osim u slučaju upotrebe za osobne potrebe uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava.

Opći uvjeti poslovanja

Zahvaljujemo na rezervaciji i molimo Vas da obratite pažnju na sljedeće uvjete poslovanja sobe:
Važeća kreditna kartica je potrebna kao garancija Vaše rezervacije.
Prijava u objekt, moguća je nakon 14:00, na dan dolaska.
Odjava iz objekta se mora obaviti do 11:00, na dan odlaska.
Objekt pridržava pravo naplatiti dodatne troškove za zakašnjele odjave.
Molimo uzmite u obzir da se djeca starosti 12 i više godina smatraju odraslima te im se naplaćuje puna cijena. Prilikom rezerviranja smještaja, obvezni ste djecu stariju od navedenog pribrojiti odraslim osobama.
Konačni obračun usluga vrši se na recepciji prije odlaska.
Navedene cijene su informativne.
Želite li promijeniti ili otkazati napravljenu rezervaciju, izmjene možete napraviti online, u skladu s Uvjetima otkaza rezervacije.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu, a iznosi 12,00 HRK za odraslu osobu / po noćenju, dok pristojba za djecu do 12 godina iznosi 6,00 HRK.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte našu službu rezervacija na e-mail: info@hotel-sundial.com
Sobe pridržava pravo odbiti, otkazati ili izmijeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zlouporabe rezervacijskog sustava ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika.

Uvjeti otkaza rezervacije
Rezervaciju držimo do 24:00 sati, na dan dolaska.

Rezervacija se može otkazati putem interneta najkasnije 2 dan(a) prije dolaska.

U slučaju nedolaska gosta, naplaćuje se 100,00 % od iznosa rezervacije.

U slučaja otkaza rezervacije 2-0 dana prije dolaska, naplaćuje se 1 noćenja u rezerviranom tipu smještaja.

to-topto-top